25 de juny 2017

FLAI 2017

FLAI 2017Curs Internacional de Filosofia, Literatura, Art i Infància.
Codirigit per l'equip de Wonderponder: Ellen Duthie, Daniela Martagón, Raquel Martínez. Organitzat per la Fundació de Santa María de Albarracín (Terol) i que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de juliol.
En aquesta 1ª edició, FLAI proposa al gran grup de participants el següent interrogant:

¿Qué quiere y qué puede la literatura infantil y juvenil? 

I sota aquest títol es pretén reflexionar entorn quines són les intencions, les possibilitats i els límits de la literatura infantil i juvenil des de la teoria i la pràctica, des de la paraula i la imatge, amb un programa i uns ponents que ja estem impacients d'escoltar: Clémentine Beauvais, Aldofo Córdova, Ellen Duthie y Javier Sáez Castán.

En fi, una pregunta i tres dies per a explorar i repensar el concepte d'infància i la relació entre els adults i els infants des de la filosofia, la literatura i l'art.

De moment, els llibreters faran acte de presència amb un trosset de llibreria (que ha estat convidada) a l'esdeveniment. La nostra tasca de selecció i revisió bibliogràfica fa dies que va començar, com aquest escandalós estiu. Esperem que els assistents i curiosos que rondin per allà trobin el llibre citat i esmentat en alguna de les conferències. En agradaria, a més a més, intercanviar impressions i unir-nos a aquesta gran trobada, en un poble viu i ric com és Albarracín.

(I jo ja em posaré a la llista d'espera per poder participar de les activitats i tal!).

Allà ens veurem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada